Baby Guard - Autóüveg fóliázás Budapesten a legolcsóbban! Autófólia kárpit bontás nélkül.
Autófóliázás

 

Mitől ideális választás a Skyfol BabyGuard?

A Skyfol BabyGuard kimondottan babák és kisgyermekek utazási komfortjának biztosítására és védelmére lett kifejlesztve. A Skyfol BabyGuard egy prémium minőségű autóüveg fólia, mely kiemelkedő hő- és UV védelemmel rendelkezik, miközben az egyik legtartósabb színezési technológia felhasználásával készül, így 10 év alatt sem mutatja a fakulás legcsekélyebb jelét sem. Üvegtörés esetén a Skyfol BabyGuard egyben tartja az üvegtáblát,meggátolva, hogy az üvegszilánkok sérülést okozzanak gyermekének. Mentés szükségessége esetén az üvegtábla megrepeszthető, majd egyben eltávolítható.
Ne spóroljon gyermekén, válassza Ön is a legjobb, kimondottan gyermekekre szabott megoldást!

99,9%-os UV szűrés

A Skyfol BabyGuard 99,9%-ban szűri az UV sugárzást, ezzel védve gyermeke bőrét a káros hatásoktól. Az UV sugárzás a bőr mélyebb rétegeibe képes hatolni és szélsőséges esetben elváltozásokat okozhat, amelyek akár a sejtek rákosodásához is vezethetnek. A fokozott UV sugárzás a szemlencse elszürkülését okozza, ami elősegíti a hályogok képződését. Gondoljon csak bele, mennyi időt tölt gyermeke az autóban, miközben folyamatosan éri az UV sugárzás.

A Skyfol BabyGuard extrém UV szűréssel rendelkezik, köszönhetően annak, hogy az értéktárgyak fakulásvédelmére kifejlesztett ún. múzeum fóliák UV szűrő anyagait használja.