S4-es biztonsági fólia - Autóüveg fóliázás Budapesten a legolcsóbban! Autófólia kárpit bontás nélkül.
Autófóliázás

Biztonság ablakfóliával!

Legálisan az első üvegfelületekre is!

A SkyFol S4-es biztonsági autófólia alkalmazható az első oldalsó üvegeken, engedélyszámmal és bizonylattal. Miközben eleget tesz a 70%-os üvegre telepítetten mért előírásnak. Egyre nagyobb lehetőség nyílik a szabályos autófóliázás terén. Az autósok többsége ki is használja az autófólia adta megoldásokat.

Cégünk rendelkezik a rendőrség által is használt fénymérő készülékkel, így bemérés alapján lehetőség nyílik a két első ablak hővédelmére!

Az ablaküveg belső oldalára ragasztott biztonsági fólia megnöveli az üveg szilárdságát és még a törött ablaküvegeket is képes helyükön tartani, megóvva ezzel életünket, testi épségünket. Magas szakítószilárdságának köszönhetően megakadályozza az erőszakos behatolást, védelmet nyújt robbanás esetén.

Az Ön és szerettei érdekében feltétlen érdemes biztonsági fóliával ellátni a belső üvegfelületeket. A SkyFol biztonsági fóliák nemzetközi minősítések sorával rendelkeznek, számíthat rájuk baleset esetén. Vastag szerkezetének és biztonsági ragasztórétegének köszönhetően a SkyFol biztonsági fólia üvegtörés esetén a táblát egyben tartja, ezzel gátolva a szétrepülő szilánkok által okozott sérülések keletkezését. Védje szerettei épségét SkyFol biztonsági fóliával!

broken-auto-glass-628

A fóliák elsődleges piaci alkalmazását, a megnövekedett erőszakos cselekmények elleni védekezés tette szükségessé. Vastagságukból és szakító szilárdságukból adódóan ezek az anyagok hatékonyabban tartják össze az autóüveget egy esetleges üvegtörési kísérletnél. Az erős szakító szilárdság jelenti a komplex védelmet Ön és autója számára.  A víztiszta biztonsági fólia alkalmazása viszont továbbra is megoldást nyújt ezen felületek védelmére.

A fényáteresztő képességre vonatkozó szabály betartása mellett, az erős UV szűrés és az áthatolás elleni hatékony védelem együttes alkalmazása kínál egy új lehetőséget az autóüveg fóliázás területén.