Autófóliázásról
Autófóliázás

Az általunk telepített fóliák, rendelkeznek karcálló réteggel, így rendeltetésszerű használat mellett megóvja a fóliát az apróbb sérülésektől. Az autóüveg fóliázása után az ablakok semmilyen különleges bánásmódot nem igényelnek, azonban a tisztítás során kerülni kell a karcoló, és súroló szereket, dörzsi szivacsokat. Az általunk telepített fóliák tisztítására hagyományos ablaktisztító folyadékot javaslunk, puha konyhai papírtörlőt, valamint ablaktisztító kendőt, viledát, szarvasbőrt.

Az ablak fóliázása semmilyen mértékben nem befolyásolja a páramentesítő fűtőszál használatát, ugyanis a fólia zsugorításánál magasabb hőfokot kell használni, mint amilyen mértékben a fűtőszál felmelegszik, így nem bántja a kettő egymást, tehát a fűtőszál fóliázás után ugyanúgy használható. Az ablak fóliázása után az autófólia megvédi a fűtőszálat az apróbb sérülésektől. Minden fólia vízbázisú ragasztóval van ellátva, ezáltal a felszerelés után a fólia és az üveg közt egy vízpára marad. Ennek a kiszáradása 1-2 nap vagy akár egy hét is lehet, kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén, ezalatt az idő alatt az ablakok mozgatása, és tisztítása nem javasolt.

Autófólia technológia 

A Shark autófóliáknál felhasznált alappoliészter optikailag ultra-víztiszta, és a ragasztó mindennemű torzítástól mentes. A Shark autófóliák standard nyomásérzékeny ragasztóval készülnek, amit védőbevonat fed. A karcálló bevonatréteg egy speciális dupla bevonat az ablakmozgás okozta karcolások megelőzése céljából. Különböző típusú Shark autófóliák léteznek, mint pl. színezett, fémezett, „sputtered” filmek és újonnan kifejlesztett hőelnyelő filmek.

A SkyFol Shark autófólia színezése

A színezés történhet a ragasztó színezésével vagy színezék felhasználásával. A ragasztójukban színezett filmek nagyon olcsók és gyenge minőségű termékek. A SkyFol termékskála összes színes üvegfólia – rétege színezékanyag felhasználásával színezett. A színezési folyamat során a pigmenteket hővel impregnálják a poliészter filmbe. A színezett üvegfólia rétegeket a látható fény szabályozására, vagy a hagyományos nagy teljesítményű filmek gyártásakor kombinálva az autófólia reflektivitásának csökkentésére használják.

A SkyFol Shark autófólia fémezése

Az autófóliák esetében a fémezésnek két fő típusa van. Az egyik az alumínium használata, amit egy hengerben a felületre gőzölnek. Ezt színezett réteggel laminálják a látható fény tükröződésének elkerülése céljából, aminek jelenlétét a hatóságok is korlátozzák. A második típus a „sputtering”, azaz katódporlasztásos kezelés kis reflektivitású NiCr-ötvözetekkel. Ennek az eljárásnak az eredménye a gyengén tükröző, erősen hővisszaverő és tartós üvegfólia. A „sputtering” eljárás során elektromos töltésű gázrészecskékkel bombázzák a fémet, minek hatására molekulák szabadulnak fel. Ezek a molekulák lerakódnak a fóliára, és egymásra rétegeződve igen vékony, erős és optikailag precíz bevonatot képeznek.

A Shark autófóliáknál felhasznált alappoliészter optikailag ultra-víztiszta, és a ragasztó mindennemű torzítástól mentes. A Shark autófóliák standard nyomásérzékeny ragasztóval készülnek, amit védőbevonat fed. A karcálló bevonatréteg egy speciális dupla bevonat az ablakmozgás okozta karcolások megelőzése céljából. Különböző típusú Shark autófóliák léteznek, mint pl. színezett, fémezett, „sputtered” filmek és újonnan kifejlesztett hőelnyelő filmek.

Autóüveg fóliázás: használja kevesebbet a légkondicionálót!

autóüveg fóliázásA nyári forróságban igazi kihívás autóval útnak indulni, azonban szerencsére egyre több gépjármű rendelkezik klímaberendezéssel, így könnyebb elviselni a kánikulát a járműben. Ha hosszú útról van szó, szinte mindvégig szükség van a klíma működtetésére, viszont ez egyes autóknál jelentős fogyasztást eredményez, így olyan megoldásra is szükség van, amivel a légkondicionáló használatát csökkenteni lehet. Ha Ön is szeretne spórolni autója fogyasztásával kapcsolatban, válassza az autóüveg fóliázást!

Az autóüveg fóliázásnak köszönhetően jelentős mértékben csökkentheti a gépjárművet érintő kiadásait. A fóliák gondoskodnak az utastér hővédelméről, így egy hosszú út során nincs szükség arra, hogy sokáig használja a jármű légkondicionáló berendezését.

A hővédelmen kívül abban az esetben is ajánljuk autóüveg fóliázás szolgáltatásunkat, ha a kíváncsi tekintetek elől védené az utasteret. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné az autóüveg fóliázást mihamarabb megvalósítani, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Készüljön a nyárra Skyfol autófóliával!

Skyfol autófóliákA nyári forróság autózás közben is rendkívül kellemetlen tud lenni, de még kínzóbb, amikor az autó hosszabb ideig áll a napon; ez után szinte olyan a beltér, mint egy kemence. Rengetegszer látni a szélvédő mögé helyezett napvédőket, de ez nem megoldás, hiszen az oldalablakokat és a hátsó szélvédőt csak ritkán takarják be így. Ha Ön hatékony megoldással szeretne védekezni, készüljön a nyárra Skyfol autófóliával!

A Skyfol autófóliák 61%-os hővédelmet biztosítanak az autónak, így közel sem olyan kellemetlen beleülni, mint nélküle. A Skyfol autófólia szűri az infravörös sugárzást, így nem csak parkoldás, de vezetés közben is gondoskodik az utastér megfelelő körülményeiről. A felhelyezése rövid időt vesz igénybe, és az ára is kedvező, tehát mindenképp érdemes mellette dönteni!

Tapasztalja meg Ön is a Skyfol autófólia előnyeit! Ha kérdése lenne, vagy rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Az autófóliázás autója javára válik!

Az autófóliázás autója javára válik!Önnek van autófólia a kocsija szélvédőin? Ha nincsen, nem árt elgondolkodni azon, hogy milyen előnyökkel jár az autófóliázás. Egy megbízható, korszerű fólia ugyanis nemcsak kényelmi szempontból előnyös, de a biztonság javításában is szerepet játszik.

Az autófóliázást sokan az üveg elsötétítésével hozzák összefüggésbe, pedig nem kell, hogy az üveg sötét legyen, hiszen nem ez az autófólia lényege. Az optikai tuning csak egy része az autófóliázás hatásainak. A hővédelem ennél fontosabb, mert megóvja az autót a felmelegedéstől, az utastérben tartózkodókat a hőgutától. A hővédelem mellett a fólia megakadályozza, hogy a kíváncsiskodók belássanak az utcáról, vagy egy másik autóból, ami még a tolvajok ellen is hatásos, hiszen nem látható, milyen értékeket hagytak az üléseken.

Autófóliázást ma több okból is kérhet valaki; a legkorszerűbb fóliák még arra is képesek, hogy egy baleset során bekövetkező üvegtörésnél szilánkvédelmet biztosítsanak. Külön-külön, vagy a felsorolt előnyök mindegyikét egyszerre nyújtja egy fólia.

Döntsön igényei szerint és válassza autófóliázást! Keressen meg minket elérhetőségeink egyikén, és rendelje meg szolgáltatásainkat!

Szeretné télen is élvezni az utazást? Döntsön a hővédő autófóliázás mellett!

Szeretné télen is élvezni az utazást? Döntsön a hővédő autófóliázás mellett! Téli időszakban nemcsak a gyalogosok szenvednek a hidegtől, hanem az autósok is, hiszen időre van szükség ahhoz, hogy az utasteret be lehessen fűteni, ráadásul bizonyos típusoknál ez jelentős energiát is felemészt. Ha Ön nem szeretné azzal terhelni az autóját, hogy folyamatosan működteti a fűtést használat közben, döntsön a hővédő autófóliázás mellett!

A hővédő autófóliázásnak köszönhetően jelentős mértékben csökkentheti a gépjármű fűtőberendezésének működtetését, ugyanis elég egy rövid ideig bekapcsolni, ezután a fólia kiválóan tartja a kellemes meleget az utastérben. A hővédő autófóliákkal természetesen nemcsak a téli hónapokban spórolhat az energiával, hanem nyáron is, amikor pedig a klímaberendezés használatát szoríthatja vissza, így a legnagyobb forróságban sem lehet probléma útnak indulni.

Ha Ön is szeretné komfortosan érezni magát mindegyik évszakban, döntsön a hővédő autófóliázás mellett! Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!