Autófóliázás

Autóüveg fóliázás telefonszámaink. 

Kiss Melinda 0630 9243168 Gáspár András 0630 6861644

Az árajánlat B oszloptól hátra, autóüveg fóliázásra vonatkozik!

Szélvédő csík 5000 ft.-tól. A két oldalsó első ablak 22000 ft.-tól.

Legálisan az első üvegfelületekre is!

A SkyFol NT 85-ös hővédő és S4-es biztonsági autófólia alkalmazható az első oldalsó üvegeken, engedélyszámmal és bizonylattal. Miközben eleget tesz a 70%-os üvegre telepítetten mért előírásnak, az infravörös sugárzás 53%-át kint tartja. Egyre nagyobb lehetőség nyílik a szabályos autófóliázás terén. Az autósok többsége ki is használja az autófólia adta megoldásokat.

Cégünk rendelkezik a rendőrség által is használt fénymérő készülékkel, így bemérés alapján lehetőség nyílik a két első ablak hővédelmére!

 

Az árak 2023. 07.01.-től érvényesek.

 

Minden autótípusra vállalunk fóliázást, kb.30-50.000 Ft között, típustól és fóliától függően! A feltüntetett  árak tájékoztató jellegűek  nem  minősülnek árajánlattételnek!

 

Baby Guard fóliára külön kérjen árajánlatot!

 

Nincs minden autótípus feltüntetve. Ha nem találja az autója típusát. Kérjen egyedi, az Ön autójára szabott árajánlatot. Kérem töltsön ki minden mezőt hogy segítse munkánkat.

Autótípus:
Évjárat:
Ajtók száma:  0
 2
 3
 4
 5
 kombi
 dzsip
Név:
Email:
Megjegyzés:

 

Galéria

 

Autóüveg fóliázás árak: mitől függ a pontos összeg?

Autóüveg fóliázás árakAutóüveg fóliázás áraink megfizethetőek! Forduljon hozzánk Ön is, és vegye igénybe teljes körű szolgáltatásunkat, éljen az autófóliázás lehetőségével!

Nem férhet hozzá kétség, hogy az autóüveg fóliázásnak számtalan előnye van. Ezek közt csak az egyik, bár kétségkívül a legismertebb, hogy a fólia megakadályozza a kívülről történő belátást, de ennél jóval többről van szó: a fóliának biztonsági, anyagi és kényelmi előnyei is vannak. Karambol esetén helyben tartja az üveget, ugyanakkor hőszigetelő hatása is van, aminek köszönhetően a belső tér komfortosabbá, az autó fenntartása pedig költséghatékonyabbá válik. A sok előny ellenére gyakori, hogy a jármű tulajdonosok megijednek a szolgáltatás igénybevételétől, attól tartva, hogy az autóüveg fóliázás árak biztosan megfizethetetlenek. Szerencsére ez nem így van, az alábbiakban pedig be is mutatjuk, hogy mi mindentől függ a fóliázás pontos díja.

Az autóüveg fóliázás árakat alapvetően meghatározza a jármű pontos típusa, és az, hogy melyik ablakokra szeretnénk fóliát. Van, aki csak a hátsó, oldalsó ablakok fóliázását szeretné, hogy ne lehessen belátni az utastérbe, míg mások az összes üvegre tetetnek fóliát. Természetesen arra is van lehetőség, hogy csak a szélvédőre kerüljön, ez teljes mértékben egyéni preferencia és elképzelés kérdése. Egy nagyobb ablakokkal rendelkező járműnél várhatóan magasabbak lesznek az autóüveg fóliázás árak, bár az ablakfelületek mérete nem jár nagy különbséggel anyagi szempontból. Az autóüveg fóliázás árak másik meghatározó eleme az, hogy milyen típusú fóliát szeretnénk. Többféle fólia létezik ugyanis, különböző célokra, és mindnek más az ára.

Mivel szinte nincs két teljesen egyforma megrendelés, így általános autóüveg fóliázás árat sem lehet meghatározni. A honlapunkon tájékozódásképpen található néhány példa, ezeket érdemes átnézni, hogy egy hozzávetőleges képet kapjon.

Amennyiben pontos árajánlatot szeretne kérni cégünktől, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és minden kérdésére válaszolnak.