Autófóliázás

 

Mitől ideális választás a Skyfol BabyGuard?

A Skyfol BabyGuard kimondottan babák és kisgyermekek utazási komfortjának biztosítására és védelmére lett kifejlesztve. A Skyfol BabyGuard egy prémium minőségű autóüveg fólia, mely kiemelkedő hő- és UV védelemmel rendelkezik, miközben az egyik legtartósabb színezési technológia felhasználásával készül, így 10 év alatt sem mutatja a fakulás legcsekélyebb jelét sem. Üvegtörés esetén a Skyfol BabyGuard egyben tartja az üvegtáblát,meggátolva, hogy az üvegszilánkok sérülést okozzanak gyermekének. Mentés szükségessége esetén az üvegtábla megrepeszthető, majd egyben eltávolítható.
Ne spóroljon gyermekén, válassza Ön is a legjobb, kimondottan gyermekekre szabott megoldást!

99,9%-os UV szűrés

A Skyfol BabyGuard 99,9%-ban szűri az UV sugárzást, ezzel védve gyermeke bőrét a káros hatásoktól. Az UV sugárzás a bőr mélyebb rétegeibe képes hatolni és szélsőséges esetben elváltozásokat okozhat, amelyek akár a sejtek rákosodásához is vezethetnek. A fokozott UV sugárzás a szemlencse elszürkülését okozza, ami elősegíti a hályogok képződését. Gondoljon csak bele, mennyi időt tölt gyermeke az autóban, miközben folyamatosan éri az UV sugárzás.

A Skyfol BabyGuard extrém UV szűréssel rendelkezik, köszönhetően annak, hogy az értéktárgyak fakulásvédelmére kifejlesztett ún. múzeum fóliák UV szűrő anyagait használja.

 

A Baby Guard fólia a legjobb választás gyermeke számára!

Baby Guard fóliaAutófóliával szeretné felszerelni autója szélvédőjét és ablakait? A választás nem olyan egyszerű, hiszen a piacon már számos, nagyszerű tulajdonságokkal rendelkező, sokoldalú termék beszerezhető ebben a témában. Mi most a Baby Guard fóliával szeretnénk kicsit közelebbről megismertetni Önt.

A Baby Guard fólia egy speciális autófólia, amit kifejezetten a kisgyermekkel utazók igényei alapján fejlesztettek ki. Az autóban utazó gyerekeket nem elég beültetni a biztonsági gyerekülésbe, megfelelő autófóliával gondoskodni kell a fény elleni védelmükről is. Ebben segít a Baby Guard fólia!

A Baby Guard fólia gyakorlatilag tökéletes UV védelmet biztosít az autó utasai számára, mert 99,9%-ban megakadályozza a káros UV sugarak bejutását az utastérbe. Ez nem minden, mert ezzel párhuzamosan kivételesen erős hővédő tulajdonsággal is rendelkezik. Egy kánikulai nyári napon sem kell attól tartani, hogy veszélyesen megnő a hőmérséklet az autóban. Érdekesség, hogy a Baby Guard fóliát a múzeumokban is alkalmazott műkincsvédő fóliák alapján alkották meg.

Rendeljen prémium, kiemelkedő minőségű autófóliát a komfortos és biztonságos autós utazás, illetve gyermeke védelmében! Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken, szívesen adunk bővebb információt a Baby Guard fóliáról is!