AutófóliázásAutóüveg fólia eltávolítása szakemberrel

Manapság egyre több ember dönt az autóüveg fólia felhelyezése mellett, nem véletlenül, hiszen maguknak a fóliáknak számtalan előnyük van. Előfordulhat, hogy bizonyos helyzetek megkövetelik az autóüveg fólia eltávolítását, ilyenkor pedig a gépjárműtulajdonos nem hagyhatja figyelmen kívül azt, hogy ehhez szakemberre van szüksége.

A gépjárműtulajdonosok jelentős része azt gondolná, hogy az autóüveg fólia eltávolítása egy rendkívül egyszerű művelet, amihez teljesen felesleges hozzáértő közreműködését kérniük. Valójában ezt nem lehet a véletlenre bízni, ugyanis az autóüveg sérülékeny, könnyedén megkarcolódik. Laikusként olyan sérülést lehet okozni a felületen, aminek javíttatása komoly összegekbe kerül, tehát a szakember által kivitelezett autóüveg fólia eltávolításával spórolhat is, hiszen ennek köszönhetően nem kell semmilyen plusz helyreállítási költséggel számolni.

Ne cselekedjen elhamarkodottan, kerülje el a felesleges kiadásokat, bízza profikra az autóüveg fólia eltávolítását! Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Autóüveg fólia eltávolítás

A korábban feltelepített autófóliát szakszerűen, ragasztófolt -mentesen javasolt eltávolítani. A házilagos fólia eltávolítást az autóüveg védelmében nem javasoljuk! Az autóüveg megkarcolása gyakran okoz fejfájást az autósoknak, melynek kiváltó oka a nem megfelelő autóüveg fólia szerszámok használata. Az autófóliázás nyomot hagy az üveg felületén, melyet csak az autófólia eltávolítás során alkalmazott vegyszerrel lehet hatékonyan eltávolítani.
Az autófólia eltávolítás szakszerűsége legalább olyan fontos, mint az autófóliázás professzionális kivitelezése.  A fólia szakszerű eltávolításakor az üveg nem sérül. A hátsó szélvédőn lévő fólia leszedésnél garanciát nem tudunk vállalni
arra, hogy a fűtőszál épségben marad!

  • Az autófólia leszedése oldalablakonként 6000 Ft-tól.
  • A hátsó szélvédő fólia eltávolítása 12.000 Ft -15000 Ft.
  • Oldalsó háromszög 1500 ft-tól.
    CAM00377
  • Mercedes Benz S osztály üvegfóliázás

Autóüveg fóliázás Budapesten: növelje gépjárműve biztonságát!

Autóüveg fóliázás Budapesten, minőségi alapanyagok felhasználásával, profi szakemberekkel. Növelje autója biztonságát egyszerű, gyors módszerrel!

Sajnos napjainkban a bűnesetek szempontjából legalább akkora kockázatoknak vannak kitéve a gépjárművek, mint az ingatlanok. Sok autót törnek fel, lopnak el közterületről, ez pedig rengeteg kellemetlenséget okoz az érintett tulajdonosoknak. Ahhoz, hogy csökkenteni lehessen a kockázatokat, fontos, hogy az autósok gondoskodjanak a megfelelő védelemről. Manapság ezzel kapcsolatban már nem csupán a riasztók állnak rendelkezésre, többféle alternatíva közül válogathatnak az érdeklődők. Amennyiben Ön is szeretné megelőzni a bűneseteket, és egyszerű, gyors megoldást keres a biztonság növeléséhez, válassza az autóüveg fóliázást Budapesten!

Budapesten az autóüveg fóliázás tökéletesen megfelel az elvárásainak. Ezzel az opcióval nagy mértékben csökkentheti a feltöréses esetek kockázatát. A sötét fóliákon keresztül a kíváncsi tekintetek nem láthatnak be a rakterekbe, így nincs olyan tényező a bűnözők előtt, ami arra késztetné őket, hogy kárt tegyenek a járműben. Budapesten az autóüveg fóliázás igazi megtérülő befektetés, érdemes időt, energiát és pénzt szánni a kivitelezésre, hiszen egy érték eltulajdonítása, autó feltörése jóval nagyobb kiadásokat eredményezhet. Budapesten az autóüveg fóliázáshoz a legkiválóbb minőségű alapanyagokat használjuk fel, amiken keresztül biztosan megtapasztalhatja a fóliák előnyeit. Pontos, precíz munkát végzünk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel.

Legyen elővigyázatos, és válassza az autóüveg fóliázást Budapesten, így megakadályozhatja a súlyos anyagi károkat! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a tevékenységünkről, a galériában pedig korábbi munkáinkról láthat fotókat. Áraink kedvezőek, szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú. A rövid határidőkre is odafigyelünk! Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

autóüveg fóliázás Budapesten

Az autóüveg fólia eltávolítása

Az autóüveg fólia eltávolítását mindenképp érdemes szakemberre bízni, ugyanis a nem megfelelő szerszámok használata könnyen az üvegek sérülését okozhatja.

Napjainkban egyre több autón lehet autófóliát látni, hiszen aki egyszer felfedezte a fólia előnyeit, az utána valószínűleg ragaszkodni is fog a használatához. Az üvegek védelmén túl ugyanis a kellemes belső hőmérséklet megőrzésében is segít, ezért télen és nyáron is rendkívül praktikus. Egyértelmű, hogy a felhelyezéséhez szakértőkre van szükség, azonban arra már kevesebben gondolnak, hogy bizony az autóüveg fólia eltávolításához is érdemes hozzáértőket keresni.

Az autóüveg fólia eltávolítása a szélvédőről és az oldalüvegekről sem egyszerű tapasztalat nélkül, de a fő nehézséget a hátsó szélvédő jelenti majd. Előbbieknél első lépésként a fólia sarka alá nyúlunk egy kis segédeszközzel, és ezután általában egyben, szakadás nélkül lehetséges lesz az autóüveg fólia eltávolítása. Nagy valószínűséggel ragasztómaradványok fogják tarkítani az üvegeket, de ezek a megfelelő tisztítószerrel maradéktalanul eltávolíthatóak. A pengével való kapargatás könnyen megsértheti az üveget!

Az autóüveg fólia eltávolítása a hátsó szélvédőről jelent igazán kihívást még a szakemberek számára is. Sajnos előfordul, hogy annyira vékony és elöregedett a fűtőszál, hogy a legkisebb fizikai erőhatásra is azonnal elszakad. A hátsó szélvédőről az autóüveg fólia eltávolítása ezért mindenképp tapasztalatot igényel. Garantálni sajnos még a legügyesebb szakember sem tudja, hogy a fűtőszál nem sérül meg, hiszen ez nagyban függ az üveg állapotától, de biztosak lehetünk benne, hogy ő mindent meg fog tenni az ügy érdekében.

Amennyiben meggyőzték az érvek, és úgy döntött, hogy inkább szakemberre bízza az autóüveg fólia eltávolítását, keresse bizalommal cégünket, és vegye igénybe szolgáltatásunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, és bármelyik üvegről van is szó, a lehető legóvatosabban fognak eljárni. Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzájuk a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

autóüveg fólia eltávolítása