Autófóliázás

Az általunk telepített fóliák, rendelkeznek karcálló réteggel, így rendeltetésszerű használat mellett megóvja a fóliát az apróbb sérülésektől. Az autóüveg fóliázása után az ablakok semmilyen különleges bánásmódot nem igényelnek, azonban a tisztítás során kerülni kell a karcoló, és súroló szereket, dörzsi szivacsokat. Az általunk telepített fóliák tisztítására hagyományos ablaktisztító folyadékot javaslunk, puha konyhai papírtörlőt, valamint ablaktisztító kendőt, viledát, szarvasbőrt.

Az ablak fóliázása semmilyen mértékben nem befolyásolja a páramentesítő fűtőszál használatát, ugyanis a fólia zsugorításánál magasabb hőfokot kell használni, mint amilyen mértékben a fűtőszál felmelegszik, így nem bántja a kettő egymást, tehát a fűtőszál fóliázás után ugyanúgy használható. Az ablak fóliázása után az autófólia megvédi a fűtőszálat az apróbb sérülésektől. Minden fólia vízbázisú ragasztóval van ellátva, ezáltal a felszerelés után a fólia és az üveg közt egy vízpára marad. Ennek a kiszáradása 1-2 nap vagy akár egy hét is lehet, kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén, ezalatt az idő alatt az ablakok mozgatása, és tisztítása nem javasolt.

Autófólia technológia 

A Shark autófóliáknál felhasznált alappoliészter optikailag ultra-víztiszta, és a ragasztó mindennemű torzítástól mentes. A Shark autófóliák standard nyomásérzékeny ragasztóval készülnek, amit védőbevonat fed. A karcálló bevonatréteg egy speciális dupla bevonat az ablakmozgás okozta karcolások megelőzése céljából. Különböző típusú Shark autófóliák léteznek, mint pl. színezett, fémezett, „sputtered” filmek és újonnan kifejlesztett hőelnyelő filmek.

A SkyFol Shark autófólia színezése

A színezés történhet a ragasztó színezésével vagy színezék felhasználásával. A ragasztójukban színezett filmek nagyon olcsók és gyenge minőségű termékek. A SkyFol termékskála összes színes üvegfólia – rétege színezékanyag felhasználásával színezett. A színezési folyamat során a pigmenteket hővel impregnálják a poliészter filmbe. A színezett üvegfólia rétegeket a látható fény szabályozására, vagy a hagyományos nagy teljesítményű filmek gyártásakor kombinálva az autófólia reflektivitásának csökkentésére használják.

A SkyFol Shark autófólia fémezése

Az autófóliák esetében a fémezésnek két fő típusa van. Az egyik az alumínium használata, amit egy hengerben a felületre gőzölnek. Ezt színezett réteggel laminálják a látható fény tükröződésének elkerülése céljából, aminek jelenlétét a hatóságok is korlátozzák. A második típus a „sputtering”, azaz katódporlasztásos kezelés kis reflektivitású NiCr-ötvözetekkel. Ennek az eljárásnak az eredménye a gyengén tükröző, erősen hővisszaverő és tartós üvegfólia. A „sputtering” eljárás során elektromos töltésű gázrészecskékkel bombázzák a fémet, minek hatására molekulák szabadulnak fel. Ezek a molekulák lerakódnak a fóliára, és egymásra rétegeződve igen vékony, erős és optikailag precíz bevonatot képeznek.

A Shark autófóliáknál felhasznált alappoliészter optikailag ultra-víztiszta, és a ragasztó mindennemű torzítástól mentes. A Shark autófóliák standard nyomásérzékeny ragasztóval készülnek, amit védőbevonat fed. A karcálló bevonatréteg egy speciális dupla bevonat az ablakmozgás okozta karcolások megelőzése céljából. Különböző típusú Shark autófóliák léteznek, mint pl. színezett, fémezett, „sputtered” filmek és újonnan kifejlesztett hőelnyelő filmek.

Autóüveg fóliázás Budapesten: ne vágjon neki a télnek nélküle!

autóüveg fóliázás BudapestenAz autóüveg fóliázást Budapesten érdemes mihamarabb beiktatni, hogy mire megjön az igazi hideg, már ne kelljen állandóan fűteni a járművet.

Az autóüveg fóliázást Budapesten már sokan igényelték, hiszen egyre inkább elterjedt, hogy ezzel a módszerrel hatékonyan lehet védekezni a téli hideg és a nyári forróság ellen is. A tapasztalatunk az, hogy aki mellette dönt, az nem bánja meg, hiszen a fóliának köszönhetően sokkal komfortosabbá válik az autó és a fogyasztása is csökkenthető, nem beszélve az így szerzett plusz eleganciáról. Aki még nem élt ezzel a lehetőséggel, annak most érdemes igazán elgondolkoznia rajta, hiszen hamarosan megérkeznek a keményebb fagyok, a csípős mínuszok és célszerű ezt az időszakot már felkészülten várni.

Az autóüveg fóliázás Budapesten kedvező feltételekkel elérhető minden autótulajdonos számára. A fóliának rengeteg előnye van, de az elkövetkező időszak miatt a hideg elleni védelmet tartjuk most a legfontosabbnak. Mivel a fóliának köszönhetően a jármű ablakai egy plusz, hatékony hőszigetelő hatással rendelkező réteget kapnak, ezért nagy szerepet játszanak a kellemes belső hőmérséklet biztosításában. Természetesen ez nem csak menet közben lesz érezhető, hanem akkor is, ha például várakozni kell és ez alatt leállítjuk a motort. Ez sajnos a téli, havas időszakban gyakrabban fordul elő, hiszen már egy kis hóesés is komoly torlódást tud okozni az autópályán vagy rosszabb esetben baleset is lehet a következmény, ami miatt órák hosszán át áll a forgalom. Az ilyen esetekre mindenképp érdemes felkészülni, nem csak megfelelő mennyiségű folyadékkal, és plédekkel, hanem azzal is, hogy beiktatjuk az autóüveg fóliázást Budapesten. Az autóüveg fóliázás Budapesten gyorsan elkészül, és már pár nap múlva élvezhetjük is a döntésünk hatását.

Ha úgy döntött, hogy nem kockáztat meg egy rendkívül kellemetlen téli utat, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal autóüveg fóliázásért Budapesten! Cégünk kedvező árakkal és magas minőségű fóliákkal áll rendelkezésére.

Hővédő autófóliázás Budapesten kedvező feltételekkel!

Hővédő autófóliázás BudapestenHővédő autófóliázás Budapesten rövid határidővel, kedvező áron! Keressen minket bizalommal, és használja ki a magas minőségű autófólia előnyeit!

Az ősz derekán járunk, egyre hűvösebb van, lassan megérkezik a tél is. Hogy mit tehetünk, hogyan védekezhetünk a hideg ellen? Otthon befűthetünk, az utcára menéshez jól felöltözhetünk, de mit tegyünk annak érdekében, hogy az autóban is komfortosan érezzük magunkat? Működtessük folyamatosan a fűtést, ezzel jelentősen megnövelve a jármű fogyasztását? Ez is egy megoldás, de közel sem a legjobb. Sokat spórolhatunk, ha inkább a hővédő autófóliázást választjuk.

Cégünk régóta foglalkozik hővédő autófóliázással Budapesten, és az elmúlt évek során nagy tapasztalatra tettünk szert ezen a téren. A fólia lényege, ahogyan a nevében is benne van, hogy hőszigetel, vagyis segít, hogy a jármű ne hűljön ki olyan gyorsan még a legnagyobb hidegben sem. Ennek köszönhetően sokkal kevesebb fűtésre lesz szükség, mégis komfortos lesz a belső hőmérséklet. Természetesen azzal, hogy valaki igénybe veszi a hővédő autófóliázást Budapesten, még nem fogja tudni teljesen helyettesíteni a fűtést, de mint tudjuk, sok kicsi sokra megy, és ezért mindenképpen megalapozhatja a spórolást.

Fontos, hogy a hővédő autófóliázásnak Budapesten nem csak télen élvezhetjük az előnyeit, ugyanis a fólia a nyári forróság ellen is védi a járművet. Ennek köszönhetően mérsékelhetjük a klímahasználatot, illetve a parkoló autó sem fog tudni olyan mértékben felforrósodni, így a beülés sem lesz annyira kellemetlen.

hővédő autófóliázást Budapesten megfizethető áron végezzük, így az nem jelent nagy anyagi terhet. Mindenképp érdemes beiktatni még ősszel, a tartósan fagyos időszak megérkezése előtt, hogy még pár napig se legyen szükséges állandóan működtetni az autó fűtését. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és úgy döntött, hogy szeretné kihasználni a lehetőséget és igénybe veszi a hővédő autófóliázást Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeinken.

Autóüveg fóliázással a káros UV sugárzás ellen

Autóüveg fóliázásAutóüveg fóliázás nagy tapasztalattal, rövid idő alatt, megfizethető áron, akár az első üvegekre is – forduljon hozzánk bizalommal a szolgáltatásért!

Ahogy közeledik a nyár, a szakemberek minden évben igyekeznek felhívni a figyelmet az UV sugárzás elleni védekezés fontosságára. Régóta bizonyított tény, hogy az erős UV sugárzás károsítja a bőrt, ezért fontos, hogy a legveszélyesebb órákban kerüljük a napon való tartózkodást vagy védekezzünk magas faktorszámú fényvédő krémmel. Sajnos azonban vannak olyan helyzetek, amikor nincs lehetőségünk árnyékba vonulni, például vezetés közben. Szerencsére ilyenkor sem kell bőrünk épségét kockáztatnunk, hiszen ma már dönthetünk az autóüveg fóliázás mellett, mégpedig hővédő fóliával.

Az autóüveg fóliázásnak köszönhetően nem csak a belső hőmérséklet lesz kellemesebb télen és nyáron is, hanem a káros UV sugárzástól is megszabadulhatunk. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett fólia ugyanis közel 100%-ban véd a sugárzástól, ezért akkor is nyugodtak lehetünk, ha kisgyermek utazik mögötte. Érdemes azonban a szélvédő fóliázás előnyeit is kihasználni, ugyanis ezzel az első üléseken ülők is magasfokú védelmet kaphatnak. Ha valaki sokat vezet, akkor egyáltalán nem elhanyagolható mértékű az őt ért UV sugárzás, amely a szabadon lévő bőrfelületet, például a karokat vagy az arcot könnyen megégetheti. A káros hatásoktól nem kell tartanunk az autóüveg fóliázásnak köszönhetően, még akkor sem, ha épp a legveszélyesebb időszakban kell az autóba ülnünk.

Cégünk régóta foglalkozik autóüveg fóliázással és csak magas minőségű, hosszú élettartamú fóliákkal dolgozunk. Rövid időn belül, kedvező áron elvégezzük a szolgáltatást, érdemes hozzánk fordulni mielőbb, hogy mire igazán megjön a nyár, a jármű fel legyen készítve.

Amennyiben Ön is úgy döntött, hogy szeretné kihasználni az autóüveg fóliázás előnyeit, ne habozzon, bátran forduljon hozzánk! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire, illetve tájékoztatják a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Hővédő autófóliázás – ne várja meg vele a nyarat!

hővédő autófóliázásA hővédő autófóliázás segít megőrizni a jármű belsejében a kellemes hőmérsékletet még akkor is, amikor odakint a legnagyobb forróság tombol.

Bizonyára mindenki megtapasztalta már, hogy milyen érzés egy felforrósodott autóba beülni, hiszen nyáron a tűző napon akár néhány perc alatt is elképesztően fel tud melegedni a jármű. Ilyenkor könnyen eléri az 50-60℃-ot is a hőmérséklet, ezért is rendkívül veszélyes, ha az alvó gyermeket vagy a háziállatot a kocsiban hagyjuk amíg vásárolunk. A forróságot teljes mértékben elkerülni nem lehet, azonban a hővédő autófóliázással sokat tehetünk a kellemetlen hőség ellen.

hővédő autófóliázás, ahogyan a nevében is benne van, hatékony hővédelmet biztosít a járműnek. A fólia megakadályozza, hogy a tűző napsütés felforrósítsa az autót, így még a legnagyobb hőségben sem lesz annyira kellemetlen a beülés, illetve az a jó néhány perc, amíg a klíma vagy a szellőztetés megfelelően le tudja hűteni a belső teret. A hővédő autófóliázással ennek köszönhetően az anyagiakon is spórolhatunk, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hőmérséklet uralkodik az autóban, amikor bekapcsoljuk a klímát: ha a jármű fel van forrósodva, akkor nem csak tovább tart a hűtése, hanem több energiát is igényel. Fontos, hogy a fólia ellenére se hagyjunk semmilyen élőlényt az autóban!

hővédő autófóliázás telepítését érdemes már most beiktatni, hogy már felkészülten várhassuk az első hőhullámot. Nyáron a megnövekedett kereslet miatt előfordulhat, hogy csak hosszabb határidővel lesz lehetőség a fóliázásra, ezért annak, aki szeretne biztosra menni, minél előbb célszerű cselekednie. A hővédő autófóliázásnak természetesen télen is lesznek előnyei, hiszen ilyenkor a jármű lehűlését segít megakadályozni.

Ha felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy szeretné felkészülten várni a nyarat, ne habozzon, döntsön Ön is a hővédő autófóliázás mellett! Ha kérdése merült fel a szolgáltatásról vagy pontos árajánlatot kérne, keresse bizalommal munkatársainkat a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állnak rendelkezésére!

Az autófóliázás segít elkerülni az autóüvegek sérülését!

autófóliázásAz autófóliázásnak amellett, hogy segít megőrizni a járműben a kellemes hőmérsékletet, olyan előnye is van, hogy fizikai védelmet biztosít az üvegeknek. Ez természetesen mindig hasznos, azonban mégis leginkább tavasszal lehet különösen fontos szerepe: ilyenkor van ugyanis a legtöbb kátyú az utakon, amikbe belehajtva nem csak a futómű sérülhet, hanem az üvegek is a felverődő kövek következtében.

Természetesen mindig érdemes óvatosan vezetni, de a kőfelverődést sajnos nagyon nehéz elkerülni. A leggyakoribb a kátyús, rossz minőségű utakon, de előfordulhat akár autópályán is. Mivel télen általában súlyosbodnak az úthibák, és ezek kijavításával tavasszal kezdenek foglalkozni, ezért az autóüvegek sérülése is visszatérő probléma az éve első felében. Az autófóliázás azonban segíthet, hiszen a fólia egy erős fizikai védelmet biztosít az ablakoknak és a szélvédőknek. Így szerencsés esetben semmilyen gondot nem okoz a kő, de a komolyabb szélvédő sérülések esélye mindenképpen kevesebb. Előfordulhat, hogy a kő nyomot hagy az autófóliázáson, de ennek a cseréje még mindig sokkal kedvezőbb anyagilag, mintha a szélvédőt kell kicserélni. Az autófóliázást ezért több szempontból is megéri mielőbb beiktatni, hogy egyrészt a fólia a tavaszi kőfelverődések okozta sérülések ellen is védelmet nyújtson, másrészt pedig elősegítse a kellemes belső hőmérséklet megőrzését a járműben. Így anyagilag is spórolhatunk és sokat tehetünk azért is, hogy az utazás komfortosabban teljen. Az autófóliázás ráadásul elegánsabbá is varázsolja a járművet és megakadályozza a kívülről történő belátást.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az autófóliázás iránt, de kérdése merült fel, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel tájékoztatják az autófóliázással kapcsolatos részletekről, hogy valóban a legjobb döntést hozhassa meg! Cégünk tartós, erős fóliákat biztosít elérhető áron. Keressen minket mielőbb, előzze meg egyszerűen a kőfelverődések okozta sérüléseket!

A hővédő autófóliázás hatékony védelmet nyújt a téli hideg ellen!

hővédő autófóliázáshővédő autófóliázás segít megőrizni a kellemes hőmérsékletet az utastérben még a legnagyobb hidegben is és lassítja az autó kihűlését. Télen sokszor jelent gondot, hogy az autó nagyon hamar áthűl, és már akkor is jéghideg járműbe kell visszaülnünk, ha csak bevásárolni szálltunk ki. Ez nagyon kellemetlen, hiszen télikabátban vezetni nem kényelmes, ráadásul, ha idővel átmelegszik az utastér, akkor meg túl meleg is lesz. Az ilyen problémáknak elejét vehetjük, ha a hővédő autófóliázás mellett döntünk.

hővédő autófóliázás, ahogyan a nevében is benne van, a jármű hővédelmét szolgálja. A fólia egy nagyon hatékony hőszigetelő réteg az ablakokon, illetve a szélvédőkön. Ennek köszönhetően egyrészt sokkal kevesebbet kell fűteni, így az autó fogyasztása is lecsökkenthető, másrészt viszont a jármű még a legnagyobb mínuszokban is lassabban hűl ki. A hővédő autófóliázással sokat tehetünk azért, hogy ne a jéghideg járműbe kelljen beülnünk, hanem kellemes hőmérséklet fogadjon. Természetesen a hővédő autófóliázásnak nyáron is megvannak az előnyei, hiszen ilyenkor abban segít, hogy a nap ne tudja annyira felforrósítani az autót és kevesebbszer kelljen használnunk a klímát. Ezzel akár jelentősebb összeget is megspórolhatunk, így a hővédő autófóliázás idővel visszahozza az árát.

A fóliázás bármilyen járműre ajánlott, típustól függetlenül. Természetesen nem tesz kárt az üvegekben, sőt, hatékonyan védi őket a karcolásoktól, kőfelverődésektől is. A hővédő autófóliázás jó választás nem csak magánautókhoz, hanem céges járművekhez, taxikhoz is. Fontos, hogy a fólia felhelyezését tapasztalt cégre bízzuk, mert csak így garantálható, hogy hosszú ideig fog szolgálni minket. Ha Önnek is felkeltettük érdeklődését, ne menjen tovább, ugyanis ránk mindenben számíthat a hővédő autófóliázással kapcsolatban!

Amennyiben kérdése merült fel a szolgáltatásról vagy bővebb információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy mielőbb megtapasztalhassa a hővédő autófóliázás előnyeit!

Az autófóliázás ápol és eltakar!

autófóliázásSzámtalan eset fordulhat elő, amiért valaki szeretne inkognitóban maradni. Azonban egy közszereplő részére ez sajnos nem mindig lehetséges, ám utazás közben szerencsére mégis nagyon egyszerűen megoldható. Az autófóliázás legnagyobb előnye ugyanis, hogy megakadályozza az autóba történő belátást, így a jármű utasai teljesen megőrizhetik a privát szférájukat.

Annak, akinek fontos, hogy utazás közben láthatatlan tudjon maradni, az autófóliázás szinte elengedhetetlen. Természetesen a biztonsági szempontok miatt a legnagyobb mértékben a hátsó ablakok tehetők átláthatatlanná, azonban így a hátsó ülésen utazók teljes mértékben inkognitóban tudnak maradni. Ennek kiemelt jelentősége lehet közszereplők esetében, hiszen senki sem szeretné élete minden percét megosztani a nyilvánossággal. Az autófóliázás biztonsági szempontból is előnyös, mivel sajnos bárkinek lehetnek rosszakarói, ám a sötétített üvegek eltakarják, hogy ki ül mögöttük.

Az autófóliázásnak megvan az az előnye is, hogy nagyon elegánssá varázsolja a járművet, ami fontos lehet egy nívós rendezvényen vagy más, különleges eseményen. A fólia ezen kívül kulcsszerepet játszik a kellemes belső hőmérséklet megtartásában is, hiszen egy nagyon jó hőszigetelő réteget jelent az ablakokon, illetve megakadályozza, hogy a betűző nap felforrósítsa a járművet. Az autófóliázás télen és nyáron egyaránt hatékony hővédelmet biztosít, aminek köszönhetően csökken az autó fogyasztása, hiszen kevesebbszer van szükség a klíma bekapcsolására is.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az autófóliázással kapcsolatban. Strapabíró, tartós és hatékony védelmet nyújtó fóliákat kínálunk, amik remekül megállják a helyüket hosszú távon is. Ajánljuk őket bárkinek, akinek szüksége van arra, hogy utazás közben inkognitóban maradjon, de fontos az elegáns megoldás is. Amennyiben kérdése van termékeinkkel vagy a fóliázás menetével kapcsolatban, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, és tájékoztatják a részletekről!

Az autóüveg fóliázás növeli a jármű eleganciáját!

Egy szép autót szinte mindenki megnéz. De mitől lesz szép egy autó? Mindenkinek mástól, van, aki a sportkocsikat, más a terepjárókat részesíti előnyben, van, aki egy-egy márkához ragaszkodik, másokat a színe fog meg. Így egyéni ízlés kérdése az is, hogy mivel próbáljuk szebbé varázsolni a saját járművünket, de természetesen érdemes ésszerű határokon belül maradni. Sokat lendíthet az elegancián az autóüveg fóliázás, ami ráadásul kedvező feltételekkel érhető el és nem jelent nagy anyagi terhet sem.

Egy sötétített ablakú jármű még mindig feltűnő az utakon. Az autó sötétítés igazán figyelemre méltóvá varázsolja a gépkocsit, hiszen a végeredmény stílusos és látványos. Annak, akinek fontos az elegancia, érdemes élni a lehetőséggel, mert kevés olyan megoldás van még, ami ennyire gyorsan és ilyen kedvező feltételekkel, jó áron kivitelezhető. Még egy szép dísztárcsa sem képes felvenni a harcot az autóüveg fóliázás eleganciájával, a fólia gyakorlati hasznáról nem is beszélve.

Az autó sötétítésnek köszönhetően nem lehet majd kívülről belátni a járműbe, így a privát szféra utazás közben is megmarad. Fontos azonban, hogy a fóliát megbízható, hozzáértő cég helyezze fel, ugyanis szigorú szabályok vannak érvényben arra vonatkozóan, hogy melyik ablakon maximum hány százalékos sötétítés alkalmazható. Ezt egy igazoltatáskor, illetve a műszaki vizsgán is ellenőrizhetik. Cégünk engedélyezett, magas minőségű fóliákat használ, így ügyfeleinknek nem kell tartaniuk semmilyen ellenőrzéstől. A termékek élettartama hosszú, sokáig megállják a helyüket a járműveken. Nálunk az autóüveg fóliázás gyors, áraink pedig kedvezőek, érdemes hozzánk fordulni akár családi magánautókkal, akár céges járműflottával is.

Ön is az autó sötétítéssel kapcsolatosan keresgél? Szeretne többet megtudni a lehetőségekről, előnyökről? A legjobb helyen jár! Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, szívesen válaszolunk minden kérdésére! Az extra elegancia érdekében vegye igénybe az autóüveg fóliázást!

Az autóüveg fóliázás előnyei a járműkölcsönzéssel foglalkozó cégek szempontjából

autóüveg fóliázásNapjainkban egyre divatosabb az autóüveg fóliázás. Ezt a rengeteg előnyös tulajdonságának köszönheti, amiket megéri kihasználni. Az autóüveg fóliázás jó választás nem csak a magáncélra használt járművek, hanem a céges autók, a taxik, és a bérelhető járművek esetében is. Hogy miért előnyös a kölcsönözhető autók sötétítése? Nézzük!

Minden cégnél érdemes arra törekedni, hogy valamivel kitűnjön a tömegből, hogy a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást biztosítsa a területen. Ez nincs másként a járművel bérbeadásával foglalkozó vállalkozások esetében sem, hiszen ma már rengeteg ilyen céget találni a piacon. Érdemes odafigyelni nem csak a járművek jó állapotára, hanem az ügyfélszolgálat munkájára is, valamint a minél szélesebb kínálatra. Sokrétűbbé tehető például a járműválaszték az autóüveg fóliázással is. Az autó sötétítésnek köszönhetően sokkal komfortosabb az utazás, így az ügyfelek máskor is szívesen fordulnak majd a céghez. A fóliával rendelkező járművek  elegánsabbak is, így akár egy teljesen új vásárlói réteg is megcélozható, hiszen ezeket az autókat bátran ajánlhatjuk üzleti célra vagy akár elegáns rendezvényekre is. Mivel az autóüveg fóliázás rengeteg előnnyel jár, ezért ezeket a járműveket érdemes valamivel magasabb áron is kínálni. A fóliázás ára ennek köszönhetően rövid időn belül meg is térül, miközben az ügyfelek elégedettsége nő. Természetesen nincs feltétlen szükség az összes kocsi sötétítésére, már néhány autóval is nagyon sokat lehet nyerni. Az autóüveg fóliázásnak köszönhetően a fogyasztás csökkenni fog, és az üvegek hatékony védelmet kapnak a sérülések ellen is, ezért a fólia a cég szempontjából is számtalan előnnyel jár.

Ha autókölcsönzéssel foglalkozó cége van, ne habozzon, döntsön mielőbb az autóüveg fóliázás mellett! Amennyiben kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, keresse bizalommal munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken, ők szívesen segítenek mindenben! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb felemelhesse a cége által nyújtott szolgáltatás színvonalát!

Az autóüveg fóliázás kisgyerekes családok szempontjából is előnyös!

autóüveg fóliázásAz autóüveg fóliázásnak rengeteg előnye van, ami mindenkinek hasznos. Egyrészt segít megőrizni az intim szférát, hiszen megakadályozza az autóba való belátást, másrészt hozzájárul a kellemes belső hőmérséklet megtartásához télen és nyáron, valamint elegánsabbá is varázsolja az autót. A fenitek miatt szinte mindenkinek megéri igénybe vennie, azonban van még egy nagyon fontos előnye, ami a kisgyerekes családok részére teszi igen hasznossá: mégpedig az, hogy az autóüveg fóliázás segít megakadályozni, hogy a forrós napütés betűzzön a járműbe.

A gyerekek bőre nagyon érzékeny, ők még szinte percek alatt leégnek a napon. Ezért az autó árnyékolására érdemes odafigyelni, legalább azon a részen, ahol ők ülnek. A legegyszerűbb megoldás az autóüveg fóliázás, mert így hosszú távon gondoskodunk a probléma elhárításáról. A fóliának köszönhetően még a legkisebb gyerekek is biztonságban, a naptól védve utazhatnak az autóban, nem kell azért aggódni, hogy leégnének. Az autóüveg fóliázás a hővédelem szempontjából is előnyös a kicsikkel utazó családok részére, hiszen segít a kellemes belső hőmérséklet megőrzésében is. Így sokkal kevesebbszer kell nyáron bekapcsolni a klímát, aminek a használatát a gyerekek szervezete szintén nehezebben tolerál és könnyen okoz náluk megfázást.

Az autóüveg fóliázásnak számtalan előnye van, amiket egyszeri beruházásért cserébe hosszú ideig élvezhetünk. A kevesebb klímahasználatnak köszönhetően az autónak csökken a fogyasztása,  így idővel vissza is hozza az árát. A fóliát ajánljuk nem csak családi autókra, hanem céges és hivatalos utasszállításra használt járművekre is, hiszen bármikor előfordulhat kisgyermek is az utasok között.

Felkeltettük érdeklődését, és azon gondolkozik, hogy szeretné kihasználni a fólia nyújtotta előnyöket? Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni az autóüveg fóliázással kapcsolatban, keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! A megadott elérhetőségeink bármelyikén kérhet árajánlatot, illetve érdeklődhet a részletekről.

Az autóüveg fóliázás taxisoknak is ajánlott!

autóüveg fóliázásEgy taxis utasának elégedettsége sok mindentől függ. Természetesen fontos a sofőr pontossága, vezetési stílusa és udvariassága is, azonban az autó felszereltsége, állapota is kulcskérdés. Szerencsére ma már számtalan olyan eszköz, illetve felszerelés van, akivel komfortosabbá tehetjük az autóban való utazást. Ezek közé tartozik az autóüveg fóliázás, aminek nem csak kényelmi, hanem gyakorlati haszna is van.

Az autóüveg fóliázás legfontosabb előnye, hogy megakadályozza a kívülről való belátást, ezzel megőrizve az utasok privát szféráját, ami egy taxiban szinte alapvető. Nagyon sokat javít a komfortérzeten a hővédő funkciójának köszönhetően, hiszen nyáron nem engedi betűzni a napot, télen pedig segít megőrizni a kellemesen meleg belső hőmérsékletet. Ma már a legtöbb járműben ugyan rendelkezésre áll klíma, de a legnagyobb hőségben betűző forró napsugarak még így is kellemetlenek tudnak lenni. Az autóüveg fóliázással ennek elejét vehetjük,  így a taxiban való utazás mindenkinek kényelmes és zavartalan. Fontos előny továbbá, hogy ezzel mérsékelhető a klímahasználat, csökkentve a fogyasztást, amivel hosszú távon kár jelentős összeg is megspórolható.

Az autóüveg fóliázás biztonsági szempontból is előnyös. Egy taxiban ma már biztosan van navigációs készülék, de sokszor más értékes, kényelmi berendezések is találhatóak a járműben. Ezek sajnos szinte vonzzák a bűnözőket, akik előszeretettel törik fel értük a taxikat. Az autóüveg fóliázás segít, hogy senki ne vegye észre ezeket a felszereléseket, így a jármű sokkal nagyobb biztonságban lesz a parkolás során. Az autóüveg fóliázás ára ennek és a magasabb utaskomfortnak köszönhetően teljes mértékben megéri, és érdemes rá befektetni.

Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni, illetve úgy döntött, hogy igénybe veszi az autóüveg fóliázást taxijához, keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeinken! Ne habozzon tovább, kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb kihasználhassa a fólia nyújtotta előnyöket!

Az autóüveg fóliázást céges járművek esetén is érdemes kihasználni!

autóüveg fóliázásAz autóüveg fóliázásnak rengeteg előnye van, amik miatt megéri igénybe venni a szolgáltatást. Természetesen ezek az előnyök a céges járművek esetében is ugyanúgy megvannak, sőt, a nagyobb kihasználtságának köszönhetően ezekben az esetekben még inkább érvényesül a hatásuk.

A céges autók többsége rendelkezik klímával, aminek a fogyasztása jelentősen lecsökkenthető az autóüveg fóliázással. Mivel a fólia megakadályozza, hogy a betűzzön a nap, és felforrósítsa az utasteret, a jármű légkondicionáló berendezése jóval kisebb teljesítményen is megfelelően le tudja majd hűteni a levegőt. Ezzel hosszú távon sokat lehet spórolni, főleg, ha egy nagyobb céges járműflottáról beszélünk.

Az autóüveg fóliázás fontos előnye céges járművek esetében is, hogy a fólia akadályozza a belátást, ami nem csak a használók kényelmét növeli, hanem a biztonságot is. Az ilyen gépjárművekben gyakran hagyják bent a laptopot, ami szinte felhívás a bűnözők részére. Ha nem lehet belátni, akkor azonban nem kell attól tartani, hogy feltörnék miatta az autót.

Az autóüveg fóliázás előnyeinek ezzel még nincs vége, hiszen nagyon sokat hozzátesz a jármű megjelenéséhez is. Fontos, hogy egy üzleti találkozón a céges ügyfelek, illetve partnerek előtt hogyan jelenünk meg, és egy sötétített üvegű autó sokkal komolyabb és látványosabb érkezést tesz lehetővé. A szolgáltatás igénybe vétele nem jelent nagy anyagi terhet a vállalkozás részére, viszont sokat javíthat az első benyomáson. Az autóüveg fóliázást érdemes a teljes céges flottára megigényelni, de természetesen már egy-két jármű esetében is megéri a beruházás. A kivitelezés nem tart sokáig, ezért nem kell hosszú ideig nélkülözni a gépkocsikat.

Amennyiben kérdése van, illetve szeretné a céges járműflottájára megigényelni az autóüveg fóliázást, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, szívesen állunk rendelkezésére mindenben! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb kihasználhassa az autóüveg fóliázás nyújtotta előnyöket!

Az autófóliázás ára megéri!

Az autófóliázásnak rengeteg előnye van, amiért mindenképp jól járunk vele. Sajnos sokan megijednek attól, hogy az autófóliázás árak túl magasak, ám ez szerencsére nem így van, hiszen cégünk kedvező árú szolgáltatást nyújt minden ügyfelének.

Az autófóliázás ára egyáltalán nem magas, ráadásul a fólia csökkenti az autó fogyasztását is. Mivel az ablakok egyfajta hőszigetelő réteget kapnak, a fólia segít megőrizni a kellemes belső hőmérsékletet. Azzal, hogy nem tűz be a nap, a nyári felforrósodás is megelőzhető, ezzel akár nagy mértékben is mérséklődhet a klímahasználat. Az autófóliázás ára azért is megéri, mert a fóliának köszönhetően megőrizhető a privát szféra, illetve biztonsági szempontból is előnyös. Sajnos gyakori, hogy a hátsó ülésen felejtett táskáért, laptopért vagy kiesett telefonért törik fel a járművet, ám ez megelőzhető, ha a bűnözők nem látnak be az utastérbe. Az autófóliázás ára sokszorosan megtérül, ha akár csak egyszer is a fóliának köszönhetően ússzuk meg a jármű feltörését.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik és minden esetben precíz, megbízható szolgáltatást végez. Számunkra az elsődleges cél ügyfeleink elégedettsége.Tudjuk, hogy ezt bizony az autófóliázás árak is befolyásolják, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az árakat a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk. Az autófóliázás ára hozzávetőleg 15 és 35 ezer Ft között mozog. A pontos végösszeg függ az autó típusától, évjáratától, valamint attól is, hogy melyik ablakokra szeretné tetetni a fóliát. Honlapunkon keresztül azonban nagyon egyszerűen kérhet árajánlatot, csupán néhány adatot kell megadnia és ennek köszönhetően könnyen eldöntheti, hogy valóban megéri-e Önnek az autófóliázás ára. Néhány típushoz példaként feltüntettük az árakat, de javasoljuk, hogy minden esetben kérje egyedi ajánlatunkat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és bővebb tájékoztatást szeretne kérni az autófóliázás árakról, forduljon bizalommal hozzánk! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Az autóüveg fóliázás előnyeiről nem érdemes lemondani!

Az autóüveg fóliázásnak rengeteg előnye van, amiket minden gépjármű tulajdonosának érdemes kihasználnia. A fólia minden évszakban áldásos hatású, de nyáron különösen sok pozitívummal jár. Amennyiben szeretné Ön is megtapasztalni az autóüveg fóliázás előnyeit, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk folyamatosan működik és a higiéniai szabályok maximális betartásával továbbra is várjuk ügyfeleinket!

Az autóüveg fóliázást sokan azért választják, mert szeretnék megakadályozni, hogy kívülről be lehessen látni a járműbe. Ez nem csak a privát szféra megőrzése miatt fontos, hanem biztonsági szempontból is sok előnye van. A fóliának köszönhetően nem lehet látni a véletlenül a hátsó ülésen felejtett laptopot, ami így nem kelti fel a bűnözők figyelmét. Az autóüveg fóliázás másik nagy előnye – amiért érdemes már tavasszal beiktatni – az az, hogy jelentősen csökkenti a belső tér felmelegedését, így kevesebbet kell használni a klímát még a legnagyobb hőségben is. Ennek köszönhetően a fogyasztás is mérsékelhető. Az autóüveg fóliázás természetesen a légkondicionáló berendezéssel nem rendelkező járművek belső terének felforrósodását is mérsékli, ezért mindenképpen megéri beiktatni. A tavaszi időszakban ráadásul rövid határidővel tudjuk vállalni az autóüveg fóliázást, ám ez nyári szezonban várhatóan hosszabbodni fog.

Az utóbbi időszakban sajnos sok mindenről kellett lemondanunk, de az autóüveg fóliázásra továbbra is van lehetőség, hiszen cégünk folyamatosan dolgozik, és teljesíti a megrendeléseket. Természetesen minden előírást betartva és a higiéniai szabályokra kiemelt figyelmet fordítva végezzük az autóüveg fóliázást, így hozzánk bátran fordulhat! Nyitva tartásunk nem változott, a megszokott időben várjuk ügyfeleinket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és bővebb tájékoztatást szeretne kérni az autóüveg fóliázással kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, ahol időpontot is egyeztethet velünk.

Az autóüveg fóliázás az üvegek védelmében is segít!

Aki sokat ül a volán mögött, a nagy számok törvénye alapján, előbb-utóbb sajnos szembesül majd kőfelverődéssel, ami nyomot hagy az autón. Sajnos a szabadban parkolni sem lehet úgy, hogy mindentől teljes biztonságban legyen a jármű, hiszen egy kisebb leeső faág is okozhat karcokat, a jégesőről nem is beszélve. Szerencsére azonban vannak olyan eszközök, amiknek a használatával minimalizálhatjuk a károkat, illetve megelőzhetjük, hogy például egy felverődő kő nyomot hagyjon. Ezen megoldások egyike az autóüveg fóliázás.

Az autóüveg fóliázást a legtöbben az egyébként áldásos hővédő hatása miatt választják. A fólia ugyanis segít megakadályozni az utastér felforrósodását, ami igen sokszor okoz kellemetlenséget a nyári hőségben. A hőszigetelő hatásnak természetesen télen is megvannak az előnyei, hiszen ilyenkor meg a meleg bent tartásában segít. Az autóüveg fóliázásnak azonban legalább ugyanilyen fontos előnye az üvegek fizikai védelme. Sajnos a felverődő kövek, még ha nem is törik be a szélvédőt, könnyen nyomot hagynak rajta. Ezek a kisebb sérülések általában javíthatóak ugyan, de ez mindenképpen idő és néha igen költséges is. Sokkal kevésbé terheli meg a családi kasszát az autóüveg fóliázás, aminek köszönhetően akár több szélvédő javítást is elkerülhetünk! A szabályok betartásával a fólia minden ablakra és szélvédőre feltetethető, a fényáteresztést a hatóságok természetesen bármikor ellenőrizhetik.

Nem szabad megfeledkezni az autóüveg fóliázásnak azon előnyéről sem, hogy akadályozza a járműbe való belátást, ezáltal nagyobb biztonságban vannak az ott hagyott értékesebb tárgyak, mint például laptop, fényképezőgép, ott felejtett pénztárca is. Az autóból való lopásokra ugyanis sok esetben illik a mondás, miszerint alkalom szüli a tolvajt. Ha az erre hajlamos ember észreveszi a hátsó ülésen lévő pénztárcát, betöri érte az ablakot, miközben esetleg eszébe sem jutott volna, ha nem látja meg a lehetőséget a sötét fólia miatt.

Amennyiben kérdése van, illetve szeretné igénybe venni az autóüveg fóliázást, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb védve legyen az autója!

A szélvédő fóliázás autóvásárlás után is közvetlenül ajánlott!

Sok autótulajdonos szeretné, ha járműje a megvásárlása után még hosszú éveken át megőrizné gyári állapotát. Ezzel kapcsolatban szerencsére egyre több praktikus megoldás áll rendelkezésre, így manapság már nem lehetetlen ehhez az igényhez igazodni. Amennyiben Önnek is fontos, hogy az autóvásárlás után évekkel később is kifogástalan állapotú maradjon a gépjárműve, ne feledkezzen meg a szélvédő fóliákról!

szélvédő fóliák fontos szerepet töltenek be abban, hogy járműve megőrizhesse gyári állapotát éveken keresztül. A fóliák rengeteg külső tényezőtől megóvják az üveget, többek között a faágaktól, kavicsoktól, és képesek jelentős mértékben csökkenteni a szélvédőkárok kockázatát is. Ezzel a megoldással nem csupán a gyári állapot megőrzésére figyelhet oda, hanem arra is, hogy ne kelljen a szélvédőkárok javítására költenie, így még jelentős összegeket is megspórolhat.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne szélvédő fóliát felrakatni, vagy kérdései lennének ezzel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Autófóliázással gazdaságosabb az autó fenntartása!

Az autófóliázás ma már nem luxus, sőt, minden autótulajdonosnak megéri igénybe venni ezt a fajta szolgáltatást, ha azt szeretné, hogy az autója fenntartásának költségeiből le tudjon faragni egy keveset. Hogyan segít az autófóliázás a fenntartási költségek minimalizálásában?

Először is vegyük az autófóliázás egyik nagy előnyét, a sötétítést. Ennek köszönhetően nem melegszik fel annyira az autó belseje, és az ülések kárpitját sem fakítja ki a napfény. A klímát nem kell csúcsrajáratni, spórolni lehet a működtetésén, de a kárpitot sem kell olyan hamar kicserélni, tovább meg lehet őrizni az eredeti állapotát.

Az autófóliázás modern termékei már nemcsak a belátást tudják korlátozni, amivel segítenek az autóban maradt értékeket megóvni, de a magánszféra védelméért is tesznek és karcálló bevonattal is rendelkeznek, amivel a szélvédők épségét garantálják.

Amennyiben meggyőztük az autófóliázás nélkülözhetetlen voltáról, keresse fel műhelyünket, és egyeztessen időpontot szolgáltatásunkhoz!

Milyen előnyei vannak az autófóliázásnak télen?

autófóliázásSokan úgy gondolják, hogy az autófóliázásnak főként nyáron van jelentősége, amikor a fólia nem engedi annyira felmelegedni a járművet. Azonban ez tévedés, hiszen a belátást folyamatosan megakadályozza, sőt, van olyan pozitív hatása is, amit csak télen érezhetünk.

Az autófóliázásnak, vagyis a jármű besötétítésének nem csak nyáron van szerepe. Aki utazott már napsütéses, havas tájon, az bizonyára tapasztalta, hogy a hóról visszaverődő fény mennyire zavaró, és milyen nehéz ellene védekezni. Az autófóliázás azonban nem csak a napsütést szűri meg, hanem a talajról visszaverődő fényt is, ezáltal sokkal kevésbé lesz vakító kinézni a napsütötte, havas tájra. Aki rendszeresen utazik ilyen körülmények között, például előszeretettel megy síelni, annak az autófóliázást semmiképp sem érdemes kihagynia.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné Ön is még ősszel beiktatni az autófóliázást, és felkészülten várni az első hóesést! A részletekért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

 

Az autósötétítés a bűnözők ellen is segít!

A bűnözők az autófeltörések nagy százalékát amiatt követik el, mert valamilyen értékes eszközt látnak a jármű utasterében. Gyakori, hogy a célpont nem is maga az autó, hanem egy benne hagyott laptop, fényképezőgép vagy épp a GPS készülék. Azt, hogy ezek a berendezések felkeltsék a figyelmet, kétféle módon kerülhetjük el: az egyik, hogy mindig mindent magunkkal viszünk, a másik pedig az autósötétítés.

Az autósötétítésnek köszönhetően kívülről láthatatlanok maradnak az értékek akkor is, ha ott felejtettük őket. Így nem muszáj mindig az összeset elvinni, a rendszeresen ott használt dolgokat nyugodtan hagyhatjuk a kocsiban. Az autósötétítés ráadásul több szempontból is előnyös, hatékony védelmet nyújt például az utastér felforrósodása ellen is.

Amennyiben szeretné kihasználni az autósötétítés előnyeit, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha kérdése van, keresse bizalommal munkatársainkat, készséggel segítenek Önnek a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Olcsó autófóliával sokat spórolhat!

Sokan vágynak arra, hogy fóliáztassák autójukat és ne lehessen belátni, illetve ne melegedjen fel olyan gyorsan az utastér a tűző napon. Azonban gyakran ez csak vágyakozás marad, mert sokan úgy gondolják, hogy ez egy drága szolgáltatás, amit nem éri meg igénybe venni. Ez nem feltétlenül van így, mert ma már léteznek olyan olcsó autófóliák is, amik maximálisan képesek ellátni a feladatukat és az áruk is megfizethető.

Fontos, hogy minden esetben megbízható céget válasszunk az autófóliázáshoz, mert így akkor sem kell aggódnunk semmiért, ha az olcsó autófóliák közül választunk. Cégünk olyan, tapasztalt szakemberekkel dolgozik együtt, akik szívesen segítenek Önnek a megfelelő termék kiválasztásában. A döntés előtt részletesen átbeszélheti velük a különböző fóliák előnyeit és hátrányait, így biztos lehet benne, hogy nem fogja megbánni az autófóliázást!

Forduljon hozzánk bizalommal akkor is, ha nem szeretne sok pénzt költeni, és kiváló minőségű, de olcsó autófóliát keres! Kérje bátran munkatársaink részletes tájékoztatását a termékekkel kapcsolatban!

Hosszabb útra készül? Jól jöhet a szélvédő fólia!

szélvédő fóliaEgy jól felszerelt, megbízható autó minden körülmények között jól jön. Nem csak akkor, ha munkába, bevásárolni, családlátogatásra vagy ügyeket intézni indul az ember, de egy hosszabb utazás alkalmával is jó szolgálatot tesz. Egy jól felszerelt autóról pedig nem hiányozhat a szélvédő fólia sem.

A szélvédő fólia haszna különösen akkor mutatkozik meg, amikor hosszabb ideig tartózkodik valaki a járműben. A nyári utazások, nyaralások, a túrák és külföldi kirándulások előtt nem árt gondoskodni az új szélvédő fólia felszereltetéséről, mert sokkal komfortosabb lesz tőle az autó belseje. A szélvédő fólia egyszerre több funkciót is képes betölteni, de minden attól függ, hogy pontosan milyen típusú termék kerül kiválasztásra. A minőségi fóliák megszűrik az UV sugarakat, kizárják a meleget és ezzel az utasteret hűvösen tartják, de vannak olyanok is, amik korlátozzák a kívülről való belátást. Ezek a tulajdonságok mind jól jönnek a hosszabb utazások során, amikor több időt kell az autóban tölteni.

Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg jobban az általunk forgalmazott szélvédő fóliákat!

Autóüveg fóliázás: használja kevesebbet a légkondicionálót!

autóüveg fóliázásA nyári forróságban igazi kihívás autóval útnak indulni, azonban szerencsére egyre több gépjármű rendelkezik klímaberendezéssel, így könnyebb elviselni a kánikulát a járműben. Ha hosszú útról van szó, szinte mindvégig szükség van a klíma működtetésére, viszont ez egyes autóknál jelentős fogyasztást eredményez, így olyan megoldásra is szükség van, amivel a légkondicionáló használatát csökkenteni lehet. Ha Ön is szeretne spórolni autója fogyasztásával kapcsolatban, válassza az autóüveg fóliázást!

Az autóüveg fóliázásnak köszönhetően jelentős mértékben csökkentheti a gépjárművet érintő kiadásait. A fóliák gondoskodnak az utastér hővédelméről, így egy hosszú út során nincs szükség arra, hogy sokáig használja a jármű légkondicionáló berendezését.

A hővédelmen kívül abban az esetben is ajánljuk autóüveg fóliázás szolgáltatásunkat, ha a kíváncsi tekintetek elől védené az utasteret. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné az autóüveg fóliázást mihamarabb megvalósítani, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Készüljön a nyárra Skyfol autófóliával!

Skyfol autófóliákA nyári forróság autózás közben is rendkívül kellemetlen tud lenni, de még kínzóbb, amikor az autó hosszabb ideig áll a napon; ez után szinte olyan a beltér, mint egy kemence. Rengetegszer látni a szélvédő mögé helyezett napvédőket, de ez nem megoldás, hiszen az oldalablakokat és a hátsó szélvédőt csak ritkán takarják be így. Ha Ön hatékony megoldással szeretne védekezni, készüljön a nyárra Skyfol autófóliával!

A Skyfol autófóliák 61%-os hővédelmet biztosítanak az autónak, így közel sem olyan kellemetlen beleülni, mint nélküle. A Skyfol autófólia szűri az infravörös sugárzást, így nem csak parkoldás, de vezetés közben is gondoskodik az utastér megfelelő körülményeiről. A felhelyezése rövid időt vesz igénybe, és az ára is kedvező, tehát mindenképp érdemes mellette dönteni!

Tapasztalja meg Ön is a Skyfol autófólia előnyeit! Ha kérdése lenne, vagy rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! A minőségi szolgáltatást garantáljuk!

Az autófóliázás autója javára válik!

Az autófóliázás autója javára válik!Önnek van autófólia a kocsija szélvédőin? Ha nincsen, nem árt elgondolkodni azon, hogy milyen előnyökkel jár az autófóliázás. Egy megbízható, korszerű fólia ugyanis nemcsak kényelmi szempontból előnyös, de a biztonság javításában is szerepet játszik.

Az autófóliázást sokan az üveg elsötétítésével hozzák összefüggésbe, pedig nem kell, hogy az üveg sötét legyen, hiszen nem ez az autófólia lényege. Az optikai tuning csak egy része az autófóliázás hatásainak. A hővédelem ennél fontosabb, mert megóvja az autót a felmelegedéstől, az utastérben tartózkodókat a hőgutától. A hővédelem mellett a fólia megakadályozza, hogy a kíváncsiskodók belássanak az utcáról, vagy egy másik autóból, ami még a tolvajok ellen is hatásos, hiszen nem látható, milyen értékeket hagytak az üléseken.

Autófóliázást ma több okból is kérhet valaki; a legkorszerűbb fóliák még arra is képesek, hogy egy baleset során bekövetkező üvegtörésnél szilánkvédelmet biztosítsanak. Külön-külön, vagy a felsorolt előnyök mindegyikét egyszerre nyújtja egy fólia.

Döntsön igényei szerint és válassza autófóliázást! Keressen meg minket elérhetőségeink egyikén, és rendelje meg szolgáltatásainkat!

Szeretné télen is élvezni az utazást? Döntsön a hővédő autófóliázás mellett!

Szeretné télen is élvezni az utazást? Döntsön a hővédő autófóliázás mellett! Téli időszakban nemcsak a gyalogosok szenvednek a hidegtől, hanem az autósok is, hiszen időre van szükség ahhoz, hogy az utasteret be lehessen fűteni, ráadásul bizonyos típusoknál ez jelentős energiát is felemészt. Ha Ön nem szeretné azzal terhelni az autóját, hogy folyamatosan működteti a fűtést használat közben, döntsön a hővédő autófóliázás mellett!

A hővédő autófóliázásnak köszönhetően jelentős mértékben csökkentheti a gépjármű fűtőberendezésének működtetését, ugyanis elég egy rövid ideig bekapcsolni, ezután a fólia kiválóan tartja a kellemes meleget az utastérben. A hővédő autófóliákkal természetesen nemcsak a téli hónapokban spórolhat az energiával, hanem nyáron is, amikor pedig a klímaberendezés használatát szoríthatja vissza, így a legnagyobb forróságban sem lehet probléma útnak indulni.

Ha Ön is szeretné komfortosan érezni magát mindegyik évszakban, döntsön a hővédő autófóliázás mellett! Szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!