Autófóliázás

Erős hővédelem – a legkedveltebb SkyFol Shark autófólia sorozat

A Shark HP sorozat a SkyFol autófóliák legkedveltebb típusa. Alumínium fémezett belső rétegének köszönhetően a látható fényen kívül az intenzív hőérzetet keltő infravörös sugárzást is jelentősen csökkenti, ezzel hővédelmet is biztosítva a belátásvédelem mellé. A Shark HP sorozat a SkyFol Baba Kampány autófóliája is, mivel a legnagyobb nyugalmat ezzel a sorozattal biztosíthatjuk gyermekeink részére.

Tartós amerikai minőség

A SkyFol Shark HP autófólia sorozat a világ egyik vezető, amerikai fóliagyártójának egyedileg a SkyFol részére fejlesztett terméke. A Shark HP autófólia sorozat nem fog lilává válni autóján évtizedek múltán sem. Több százezer autós élvezi már a Shark HP sorozat nyújtotta kényelmet és biztonságot.

Megbízható UV-védelem

A SkyFol Shark HP autófólia sorozat a poliészterben és a ragasztóanyagban is UV szűrő részecskéket tartalmaz, ezzel biztosítva a 99%-os védelmet. Az inorganikus részecskék az idő múlásával sem vesztenek teljesítményükből, szemben sok más gyár organikus részecskéivel.

Kifogástalan kivitelezés

A SkyFol Telepítői Hálózat tagjai valamennyien vizsgázott és gyakorlott szakemberek. Nyugodtan rájuk bízhatja gépjárművét, kimagasló minőségű munkát fog kézhez kapni. Számunkra is egyik legfontosabb értéktárgyunk autónk, így az Önét is megbecsüljük. Aki nem így gondolkodik, az nem lehet hálózatunk tagja.

SkyFol okmányok és garancia

A SkyFol Shark HP autófólia sorozat a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével rendelkezik, a munka végeztével szerződött partnereink hologramozott formanyomtatvány műbizonylatot állítanak ki a termékről. A Shark HP sorozat 7 év  leválás, szétválás, fémkiválás, buborékosodás és ragasztóhiba elleni garanciával rendelkezik.

Vigyázat, ne legyen áldozat

Számos forgalmazó nem tesz különbséget az eltérő technológiájú autófólia sorozatok között és ragasztószínezett, gyenge minőségű fóliát kínál, vagy márkanevével igyekszik a legegyszerűbb terméket magas technológiai szintűként beállítani. Mindig kérjen infralámpás tesztet a kivitelező műhelyekben, mely egyszerűen és hatékonyan mutatja a színezett és színezett-fémezett fóliák közti különbséget.

Technikai adatlap megnyitása

Shark HP 03 Shark HP 05 Shark HP 15 Shark HP 20 Shark HP 35 Shark HP 50
Szerkezet Fémezett – színezett Fémezett – színezett Fémezett – színezett Fémezett – színezett Fémezett – színezett Fémezett – színezett
Szín Fekete Fekete Fekete Fekete Fekete Fekete
Vastagság 38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron
Karcálló réteg Dupla Dupla Dupla Dupla Dupla Dupla
Látható fényáteresztés 3% 7% 17% 27% 33% 51%
Látható fényreflexió 8% 8% 8% 8% 8% 8%
UV – szűrés 99% 99% 99% 99% 99% 99%
Napenergia visszatartás (TSER) 60% 58% 56% 54% 49% 40%
Származási ország USA
Garancia 7 év gyártói garancia